Tags: siliconen dopjes, silicone fles sealer, dop van de fles wijn, dop voor vork, soda bottle stopper, mini afdichting, tas bosch stofzuiger, mannelijke cap seal, siliconen dop van de fles rode wijn, kurken vacuüm.

€5.56 €10.12
  • Op voorraad
  • l1048


  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Bar Tools Type: Wijn Kurken
  • Type: Balk Tools


De Specificatie Van Het Product:

Kleur:Zwart

Gebruik: keuken Thuis, hotel

Materiaal: ABS + Silicone

Afmeting: 7x4.5cm

Product Beschrijving:

Efficiënte Bewaring : De onderdruk is altijd onderhouden bij een hoge standaard van 0.038 Mpa, en de bewaring op lange termijn is vers.Na 7 dagen, de rode wijn is geopend en de smaak is zo goed als het origineel.

Slanke Vorm Design : Unieke, ronde ontwerp verwijdert de traditionele wijn kurk kop van de pomp, die is sterk verminderd in grootte, licht en eenvoudig te plaatsen.

Datum Schaal En Slimme Geheugen Integratie : De vermenselijkte innovatie maakt gebruik van de datum schaal herinnering functie, en je hoeft alleen maar draai de wijn stopper u op het bijbehorende opslag zoals gepland.

Horizontaal En Verticaal : Geoptimaliseerd voor de interne structuur van de upgrade, na gebruik, samen met de wijn, de fles kan niet alleen verticaal, maar ook horizontaal geplaatst, dit bespaart opslagruimte.

Pakket Inbegrepen:

1 x Fles Wijn Stopper


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten