Tags: pdu, grote muur wingl 3, vrouwelijke hangelement, 16 valve, logo grote muur wingle 5, mt20u, 4d20, mt20u2, 4d20 grote muur, kleine hangelement.

€57.42
  • Op voorraad
  • l10800


  • Merknaam: BJADST
  • Model Naam: 28230766


Wij zijn gespecialiseerd in auto motor computer, transmissie / versnellingsbak computer, omdat het model te veel, de pagina kan niet uploaden updates, als u de pagina die u het product niet kunt vinden model, of kan niet bevestigen dat de product informatie, dan kunt u zorgen voor Product-code of foto contact met ons op voor vragen.

Naam onderdeel : Auto, motor computer bestuur /Auto ECU

Onderdeel Nummer : 28230766 SMW250765

Toepassing van modellen : Voor Grote Muur Wingle Auto

Op kwaliteit : de Hoge kwaliteit, de Producten worden geleverd voor de professionele strenge testen om ervoor te zorgen dat elk product dat zonder enige problemen met de kwaliteit.

S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens te kopen goederen :

Kopers moeten lezen:

(1) Gelieve niet willekeurig vragen het geschil: om de goederen te ontvangen als er vragen zijn of niet tevreden bent neem dan onmiddellijk contact met ons op, wij helpen u controleren in de tijd.Breng geen geschillen in de afwezigheid van contact, omdat het kan gewoon niet zo het probleem op te lossen.

(2) Wanneer u de goederen ontvangt vragen ( op het model, uitstraling, merk, enz.) moet eerst contact met ons om ervoor te zorgen dat geen twijfel en vervolgens installeren.

(3) Als de installatie kan niet goed werken, allereerst om te controleren uw auto met een anti-diefstal functie, indien aanwezig, gebruik dan het apparaat voor het decoderen van de anti-diefstal of anti-diefstal bijpassende programmering kan normaal gebruikt worden.

(4) Ontvangen goederen zolang het product model / code, de stekker, de verschijning van hetzelfde kan normaal gebruikt worden.Als u vindt dat het merk, de productie datum, nummer, kleur, etc.zijn niet hetzelfde, het is een normaal verschijnsel (denk alsjeblieft niet dat het product verkeerd is).

Let op kopers:

(Over auto-anti-diefstal-decodering matching): Als de ECU is geïnstalleerd, kan het niet worden gestart.Eerste controle, de auto wordt met een anti-diefstal functie (of de sleutel van een chip),Als uw auto is met een anti-diefstal functie, noodzakelijk is voor het decoderen van de wedstrijd (met decoder) is voltooid, kunt u de auto start normaal.

Tips: Gelieve ons vertellen wat de BESTE Waarde te verklaren voor het pakket.Zodat u kunt voorkomen dat het betalen van hoge belastingen of minder betalen.

Voor zover wij weten,Frankrijk,Brazilië,Turkije strenge beleid importeren.Indien uw pakket zal naar die landen, en de douane verplichten tot het betalen van hoge belastingen .Wij zijn niet aansprakelijk voor het als gevolg van uw land importeren beleid, want we konden beheersen.Als u van Brazilië,laat dan uw CPF of CNPJ nummer of btw-nummer aan de orde, zodat het gemakkelijker voor u om uw pakket!(Russische staat kan alleen verzenden EMS / China / Hong Kong post pakket, neem dan klanten die niet kiezen voor DHL / UPS shipping methoden, zoals goederen vastgehouden door de Douane als de kans erg groot is.Als Rusland ' s vrienden kiezen voor haar DHL / UPS / FEDEX en ga zo maar op, zullen we gebruik maken van EMS verzenden goederen) Bedankt voor uw begrip.

(1) Foto 's zijn alleen ter referentie, neem dan de overhand in natura ontvangen (indien nodig compleet product foto' s, gelieve het product model of afbeelding Contactpersoon) (2) Aangezien de fabrikant van elektronische producten met verschillende batches van productie-date, er worden baby ' s op uw aankoop, en u ontvangt het soort baby is anders, zoals tekst, type suffix, pictogrammen, fabrikant, maar de functie, kwaliteit is niet te wijzigen, worden deze situaties heel gebruikelijk verschijnsel, geloof ik dat het onderhoudspersoneel op de hoogte zijn van deze redenen. (Alleen nodig om te bevestigen dat het hetzelfde product code is rechts).

Wij accepteren Paypal, Western Union, TT.Alle belangrijke credit cards worden geaccepteerd door middel van secure payment processor ESCROW.Wij accepteren alle betaalmethoden, als je niet kunt direct betalen, neem dan contact met mij op, ik kan het verzenden van een factuur aan u!

(1).WERELDWIJDE VERZENDING. (Met uitzondering van sommige landen en APO/FPO)

(2).Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie.

(3).We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw afleveradres in.

(4).De getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn alleen ter referentie.

(5).SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen.

(6).Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen 30 dagen na betaling, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant!

(7).Door de voorraad status en de tijd verschillen, zullen we ervoor kiest om het schip van uw item uit onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering.

(8).Rusland land kan alleen verzenden EMS / China / Hong Kong post pakket, de klanten niet kiezen voor DHL / UPS shipping methoden, zoals de mogelijkheid om te worden aangehouden door de douane is zeer groot commodity.Als Rusland ' s vriend, dus de keuze van kapsel DHL / UPS / FEDEX en gebruiken we EMS verzenden helpen

(9) Als het adres is een Braziliaanse vriend.Laat uw CPF of CNPJ, makkelijker te krijgen van uw pakket.Omdat DHL / FEDEX / UPS / TNT en andere uitdrukkelijke zijn verplicht om de aan hen verstrekken.Alleen door middel van de post-pakket verzending of koerier is niet in staat om te sturen!


Darkangelsneo
2020-10-12
5/5
+

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten