Tags: fitnessruimte katrol, bakkerij van bestuur, fitnessruimte machin, bodybuilding katrol, schuim squat, glas wereld, kabel-machine bijlagen fitnessruimte, katrol kabel systeem, fitness apparatuur voor de wervelkolom, broche pin.

€30.85 €42.85
  • Op voorraad
  • l1082


  • Materiaal: Staal, Nylon
  • De daling van de scheepvaart: Ondersteuning
  • Van Toepassing Fitness Apparatuur: Krachttraining Apparaten
  • Model Aantal: Fitness DIY Katrol Kabel Machine Bevestiging


Fitness DIY Katrol Kabel Machine Bevestiging Systeem Laden Pin-Arm Biceps Triceps Hand krachttraining fitness Apparatuur

Bullet Punten: 1.Stevige Structuur: De triceps trainer kan worden gebruikt met de standaard van de discus, het is een bijzonder effectieve pols en onderarm krachttraining apparaat kunt trainen biceps, triceps, schouders, rug.

2.Geen Extra Geluid: De hoge sterkte staal kabel is sterk en duurzaam, soepel werkt.De stille kabelschijf is gemaakt van speciaal staal om te zorgen dat er geen extra geluid tijdens de werking en de maximale belasting is 220 pond.

3.Het Trainen van de spieren: De triceps trainer kan u helpen bij het snel verbeteren van de prestaties van elke activiteit.Het is een ideaal voor het trainen van armen, rug, schouders, buik en het verbeteren van de grip kracht.

4.Geschikt voor op Reis: De hijs-en katrol systeem slaat uw familie ruimte, kan worden uitgevoerd met u, geschikt voor op reis.

5.Gemakkelijk te Gebruiken: Je de trainer kunt koppelen aan de kabelschijf van de home gym, of u kunt het dragen naar de reguliere sportschool.

Specificatie:

Materiaal: staal, nylon

Afmetingen(ca.): 1.4 M/1,8 M/2 M/2.5 M

Paklijst:

1*Katrol

1*Hangende Zak

3*Karabijnhaak

1*Triceps Touw

1*kabel met Bal

1*Dumbbell Rack Lade


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten