Tags: nexiq diagnostische software, softwa, kleine cad software, zonneklep in de auto mazda 6, 25k80 chip elm327, automotive software, mongoes jlr, focom ford, start pro x 431, audi schild.

€16.89
  • Op voorraad
  • l11016


  • Software Versie: laatste
  • Merknaam: YBQCPJ
  • Hardware Versie: laatste
  • Item Type: Auto Diagnose Kabels en Aansluitingen


UCDS Pro+ Voor Ford UCDSYS V1.27.001 met UCDS Volledige Licentie Software Met 35 Lopers De UCDS bestaat uit bestuurders van de serial bus USB-serieel (aanbevolen stuurprogramma ' s FTDI), hardware-adapter en de werkelijke UCDS-programma.UCDS werkt op dit moment met de volgende platforms: Focus II 2004-2011; Focus III 2011, 2015 ; Kuga ik, de Kuga, II, C-MAX, S-MAX; MONDEO IV; Mondeo 2015 ; Melkweg ; Tansit; Fiesta 2008, 20015 enz..

! Impotant Kennisgeving: * kunt u het gebruiken zonder internetverbinding. * Gelieve geen update FORD UCDS PRO+, anders zal het vergrendeld worden. * Klik op "Nee" als bericht pop uit om u te vragen update.

UCDS kan de gebruiker:

– Diagnose van de meerderheid van auto-onderdelen en componenten die zijn aangesloten op een centrale elektrische module (GEM, BCMii) via de data-bus (CAN);

– Het ontvangen van gegevens die zijn ingesloten in de auto-onderdelen en modules, met inbegrip van hun onderdeelnummer, de versie, de kalibratie, het serienummer;

– Breng de nodige wijzigingen aan de centrale configuratie van de auto, en wijzig de configuratie van de modules en onderdelen indien nodig;

– Het bijwerken van de kalibratie (firmware) van de modules en onderdelen van het voertuig, met inbegrip van de motor (de zogenaamde chip tuning);

– Het uitvoeren van de periodieke taal aanpassing van de audio-modules geproduceerd door SONY (russische taal);

– Andere...

De UCDS bestaat uit bestuurders van de serial bus USB-serieel (aanbevolen stuurprogramma ' s FTDI), hardware-adapter en de werkelijke UCDS-programma.

De software-interface van de UCDS interface is het hoofdvenster van de modus.Moet u het type van het voertuig of u de service-mode adapter voor de firmware-update of een andere service functies.

UCDS werkt op dit moment met de volgende platforms: Focus II 2004-2011; Focus III 2011, 2015 ; Kuga ik, de Kuga, II, C-MAX, S-MAX; MONDEO IV; Mondeo 2015 ; Melkweg ; Tansit; Fiesta 2008, 20015 enz..

Ondersteunende functie en auto-lijst, kunt controleren op software-foto:

Pakket Lijst: 1pc x UCDS


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten