Tags: ver infrarood warmte therapie, massage yoga mat, jade mat, tegel, senior massage matras, elektromagneet therapie, amethist steen, terug massag, acupunctuur massage kit, akaso dappere.

€326.77
 • Op voorraad
 • l11460


 • Kracht: 180W
 • Grootte: 150X60cm
 • Certificaat: FDA, CE, ISO13485
 • Materiaal: Composiet Materiaal
 • Item Type: Massage & Ontspanning
 • Steen: 7 edelsteen
 • Spanning: 220V / 110V
 • Functie: De Thermische Therapie, Infrarood
 • Tempertature Instelling: 30℃~70℃ / 86℉~158℉
 • Toepassing: Lichaam
 • Controller: GRATIS
 • Merknaam: Fanocare
 • Model Aantal: ChakraMat E1000
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)


Wat is ChakraMat ?

Chakramat serie mixen 7 soorten stenen zoals Amethist, lapis lazuli, blauwe chalcedoon, groene aventurijn, agaat geel, goud, jade, rode jaspis.Het ontwerp van de Chakramat serie is afgeleid van de oude Indiase yoga theorie.Het is van mening dat de chakra vormen de energie organisatie van ons lichaam, dat is het verzamelpunt van het lichaam energie.Chakra is verdeeld, van boven naar onder: Sahasrara Chakra, Ajna Chakra, Keel-Chakra, Hart-Chakra, Nabhi Chakra, Maripura Chakra-Muladhara Chkara.Overeenkomen met verschillende delen van het lichaam .Chakramat gebruikt zeven Chakra edelstenen voor, brengen de gezondheid van mensen uit de oude Indiase yoga theorie.

Wat is amethist ?

Natuurlijke amethist is bekend om zijn ontspannende kwaliteiten.Amethist komt overeen met de Sahasrara Cakra, die helpen om zich te concentreren, bestand tegen slapeloosheid, stress te verlichten en helpen verlichten van migraine, hoofdpijn en alle ongemak veroorzaakt door stress.Het symboliseert ook de gezondheid, het geluk en de vrijheid van het kwaad, met de mogelijkheid om laat negatieve ionen en far infrared stralen.

Wat is lapis lazuli ?

Als een oude edelsteen lapis lazuli is geliefd bij mensen over de hele wereld.In het oude China, het oude Egypte en het oude Griekenland werd beschouwd als een kostbare jade rassen.De lapis lazuli komt overeen met de ajna chakra van het menselijk lichaam en helpt bij de behandeling van slapeloosheid, hoofdpijn, kalmeren stemming en een lagere bloeddruk.Lapis lazuli kan ook verlichten vermoeidheid van de ogen en de bescherming van het gezichtsvermogen.

Wat is blauwe chalcedoon ?

Blauwe chalcedoon is goed bekend als een prachtige juweeltje,Het wordt gevormd door de lage temperatuur hydrothermale vloeistof, met silicaat neergeslagen in het blok rock van de Andesiet.Blauwe chalcedoon komt overeen met de keel Chakra.Goede verbetering van chronische faryngitis, mondholte, de schildklier, het lichaam en de longen.

Wat is groene aventurijn ?

Groene jade, Aventurijn is een soort van Aventurijn, die groen is, want het bevat chrome mica.Groene Aventurijn komt overeen met het Hart Chakra.Langdurig contact kan houden mensen blij en stress te verlichten.Het verlicht ook de ziekte van het hart en de long-systeem.Groene Aventurijn kan ook een aanvulling zijn voor de sporenelementen en mineralen die nodig zijn door het lichaam.

Wat is gele agaat ?

Gele agaat is gedocumenteerd in zowel het Oude Testament en Boeddhistische teksten, het is een van de zeven edelsteen.Gele agaat komt overeen met de Nabhi Chakra , Het heeft een goede regulering effect op de gastro-intestinale organen en kan ook hydrateren de huid en het verbeteren van sommige huidproblemen.

Wat is goud, jade ?

Goud jade werd aangewezen als de "geboren steen" in November door vele landen en is een symbool van vriendschap en vrede.In de oudheid, goud, jade heeft geneeskrachtige waarde en kan worden vermalen tot poeder voor gebruik als geneesmiddel materiaal.Glod jade komt overeen met de maripura chakra en heeft een therapeutisch effect op de lever, alvleesklier en galblaas.Het kunnen bevorderen de stofwisseling en het elimineren van het lichaam afvalstoffen.

Wat is rode jaspis ?

Rode jaspis komt overeen met Muladhara chkara die geschikt is voor vrouwen met zwakke constitutie en bloedarmoede.Langdurige blootstelling kan helpen bij het verbeteren van gynaecologische en reproductieve aandoeningen, het kan ook het verbeteren van de functie van de geslachtsorganen.Rode jaspis kan worden gehouden voor het vervagen omdat het bevat een hoog geprijsde ijzeroxide.

Ver Infrarood

Ruimte wetenschappers onderzoeken de omstandigheden van het menselijk leven in ruimteschepen,Het is bekend dat het totaal van de golflengte van het zonlicht wordt 6000-15000 nanometer infrarood is een essentiële factor voor levende dingen.Daarom, mensen noemen dit deel van de lange golf infrarood "leven lichte golf".Het menselijk lichaam is het uitzenden van ver infrarood ten alle tijden, afhankelijk van de meting: het menselijk lichaam uitgezonden ver-infrarode golflengte in de buurt van 9,6 micron.De golflengte (5.6-15 micron) van ver-infrarood licht overlapt met de golflengte die door het menselijk lichaam (de gemiddelde lichaamstemperatuur is 36.5℃, die wordt vertaald in een golflengte van ongeveer 9.4 micron).De frequentieband is in hetzelfde bereik, zodat de cellen en moleculen in het menselijk lichaam actief kan worden aangepast.Dit verschijnsel heet resonantie.Het kan cellen te activeren, bevorderen de bloedcirculatie, versnelt het metabolisme en verbeteren de lichaamseigen immuniteit.

Negatieve Ionen

Negatieve ionen en kationen vormen samen een toeslag。In het algemeen zijn er veel kationen in de vervuilde lucht, en de anionen worden hoofdzakelijk verdeeld in de stromende valleien, bossen, stranden en andere plaatsen.Een persoon met een chronische ziekte, die woont in een cationically rijk gebied zal sneller de ziekte.Als het wordt blootgesteld aan anionen, het activeert de cellen, verhoogt de weerstand en vermindert chronische ziekten.

ChakraMat Voor Uw Gezondheid

Chakramat E2500 thermische therapie combineert de meest geavanceerde technologie met eeuwenoude Oosterse geneeskunde.Het is onze zekerheid en inzet voor de gezondheid van de mensen.Deze therapie combineert de voordelen van zeven edelsteen en foton, dat brengt je gezondheid op vele manieren.

Wanneer de matras is aangesloten, is het genereert een constante stroom van warmte om je heen.Edelsteen release veel van ver infrarood en negatieve ionen .Op lange termijn kan het bevorderen van de bloedcirculatie en het metabolisme versnellen, verbetering van de immuniteit , vermindert ontsteking en het doden van bacteriën, behandeling van diverse chronische ziekten, het verlichten van de druk, het verlichten van fysieke vermoeidheid en het Verbeteren van de kwaliteit van de slaap.


Kalina 78
2021-01-17
5/5
This mat is awesome, I was little skeptical about its benefits but now I don’t let a day pass without using it. I feel more energetic and my sores go away. I have some pain in my joints due to lime disease and using it every day has become a must. Recommended 100%

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten