Tags: cement schimmel, blok cement, cake schimmel silicium, vorm bouw, lego silicium, Blok, ronde vuur steen, schimmel planter, dsquared2-pictogram, tuin pad plastic.

€10.69
  • Op voorraad
  • l11494


  • kleur: Multi kleur
  • Breedte: 20cm/ 7.87in
  • Materiaal: Kunststof
  • Kosten Toestel: stuk
  • Set Type: Ja


Bestelling Plaatsen

1. De schimmel die wij op de hoogte is 20*20*20 cm blok schimmel ALLEEN, bezoek WINKEL HOME als u wilt om meer opties te zien. 2. ZEER BELANGRIJK: Gelieve worden opgemerkt dat het moet worden gebruikt met de 40*20*20 cm stenen als u wilt maken van een muur. 3. Herinneren voor RUSSISCHE VRIENDEN.Vul uw paspoort en fiscale informatie voordat u de bestelling plaatst, kunnen wij NIET in STAAT ZIJN om het schip uit als de informatie ontbreekt. 4. We hebben een aantal ABS schimmels ook, gelieve te voelen vrij om ons te vragen als u geïnteresseerd bent. 5. De kleuren van de Schimmel.Zouden We sturen ramdamly wanneer we de bestelling ontvangen, blauw of rood, laat het ons dan vooruit als je een aantal specifieke kleuren die u verkiest.

Afmetingen

Gelieve worden opgemerkt dat het moet worden gebruikt met de 40*20*20 cm stenen als u wilt maken van een muur.

Over Ons

Met 10+ jaar ervaring in de constructie van de vorm productie en een complete collectie van schimmels, we zijn er zeker van dat we je kunnen geven is een one-stop-stoppen en de oplossing van alle vragen.We kunnen niet garanderen dat de mallen kunnen worden gebruikt voor meer dan 1000times of 10+ jaar.Maar we zijn ervan overtuigd dat we met een redelijke prijs met de beste kwaliteit.


Rafaelcf2000
2020-09-04
4/5
bon produit
Cvbn Cvbn 94
2020-09-18
5/5
All OK, came assembled to a thick cardboard package. Everything is whole, only dusty

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten