Tags: gibson sg, diy gitaar kit, chinese elektrische gitaren menselijke, elektrische gitaar bouwpakket, metalen humbucker pickup, les paul kit verzending, gibson paul elektrische gitaar, inlay epiphone, EVA-schuim, gibson.

€6.70 €9.85
  • Op voorraad
  • l21564


  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Materiaal: EVA+plastic
  • Type: Float Rest
  • Grootte: 108 x 25mm


HOGE KWALITEIT: De elektrische gitaar kabelboom kit is gemaakt van hoogwaardige materialen, met een fijne afwerking en licht, de draden zijn anti-aging en duurzaam.Deze post is in een hoge kwaliteit, die u kunt kopen met vertrouwen tegemoet.

Door de SPECIALE CONSTRUCTIE: De pot is gebouwd met koper asbus, die biedt een uitstekende duurzaamheid en het vermogen te verminderen ruis.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: Deze kits is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, hoeft alleen maar te solderen pick-up naar de schakelaar en de grond aan de volume pot, dan zal het ok.

GEBRUIK VOOR: Drie-weg schakelaar is ontworpen voor elektrische gitaar de bedrading van het circuit.Met 2 volume 2 tone en 1 aansluiting van de bedrading, de elektrische gitaar, de bedrading is perfect voor elektrische gitaren.

Kleur: Zilver

Materiaal: Metaal

Grootte: 16 mm

Inhoud Van De Verpakking:

1 * Bedrading

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten