Tags: dayz, hout wereld, midden-oosten maps, rwanda kaart van de wereld, poster childrens kaart van de wereld, ijsland toeristische kaart, nationale geografische kaarten, feng shui kalebas, hout kaart oekraïne, world travel vintage.

€7.98 €8.67
  • Op voorraad
  • l21677


  • Grootte: 90x90cm
  • Materiaal: Non-Woven
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Gewicht: 96g
  • De Censor Code: GEEN
  • Model Aantal: 170101011292


Kenmerken

Kleur:Als Foto

Afmetingen:90x90cm

Gewicht:97g

Type:Kaart

Materiaal:Niet-geweven

Functie:Opvouwbare,Niet-fading,Waterdicht

Pakket Bevat

1x kaart

(alleen kaart, andere niet bevatten)

Verzendkosten

1.Wij controleren alle items voor u.Alle producten zijn nieuw, nooit gebruikt of gerenoveerd.

2.Als er sprake is van enige vertraging,het kan veroorzaakt worden door slecht weer,onweerstaanbare kracht of douane-inspectie.

3.Als u het item dringend,neem dan contact met ons op over de extra verzendkosten voor Express Shippinglike FedEx,DHL,UPS,net 5-8days.

4.Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of niet-geleverde adres.Wij accepteren alleen geverifieerd en bevestigd adres.

5.Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is en leverbaar.Als u uw adres te wijzigen, wijzig deze dan eerst voordat u betaalt.

Over Terugkeer

1.Als het item defect is en niet meer werkt op aankomt, neemt u dan contact met ons op binnen 7 dagen na ontvangst van het defect voor reparatie of terugbetaling.Restitutie zal uitsluitend worden verstrekt voor producten die beschadigd raken in de post of die defect is.Item mag geretourneerd worden binnen 14 dagen na aankoop op uw ontvangst.Alle items teruggestuurd moeten bevatten van alle oorspronkelijke verpakkingsmaterialen.

2.Dit item hebben 3 maanden garantie.Wij bieden gratis het herstellen van de dienst binnen de 6 maanden vanaf de datum van gekocht.Als deze beschadigd is veroorzaakt door overmatige slijtage, vuil, misbruik, onjuiste installatie/gebruik, ongeval of gerepareerd door onbevoegde persoon, de garantie vervalt.

3.Alle retourzendingen moeten beschikken over voorafgaande toestemming.Let op: wij accepteren geen retourzendingen die niet zijn goedgekeurd door ons.Neem dan contact met ons op voordat u het artikel retourneren.

4.De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten.Indien u vragen voor een restitutie tijdens de geldige periode, bieden wij u een volledige terugbetaling zonder verzendkosten.Verzend-en administratiekosten, verzekering, worden niet terugbetaald in ieder geval.Wij zijn alleen verantwoordelijk voor een keer opnieuw verzenden kosten voor vervanging wegens gebreken.

Contact met ons

Neem contact met ons op voor een Neutrale of Negatieve Feedback,

We zullen met u totdat u tevreden bent.

Ons doel is uw 100% tevredenheid, uw repeat business en uw positieve feedback.

Als u een probleem hebt met uw aankoop,

Laat het me direct weten en geef me een kans om het op te lossen voor uw tevredenheid.

Wij antwoorden binnen 48 uur.


Anonim Pus 92
2020-08-21
5/5
⭐⭐⭐

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten