Tags: miswak tandenborstel, baby tanden van de borstel, baby sonic tandenborstel, de tandenborstel moeilijk, miljoen tandenborstel, electron tandenborstel, eco wood, borstel tandheelkundige, hond toothpast, ronde oplaadbare tandenborstel.

€12.24 €21.11
  • Op voorraad
  • l21850


  • Item Type: Tandenborstel
  • Merknaam: Misvak
  • Oorsprong: TR(Oorsprong)


12 LI PAKET IÇERISINDE TAZE VAKUMLU MISVAK

HEDIYELERIN NL GÜZELI

MISVAKIN FAYDALARI :

1-Peygamber efendimizin iemand terk etmediği sünnetidir.

2-Cenabı hakkın rızasını kazandırır,

3-Ağız kokusunu güzelleştirir.

4-Gözleri cilalandırır,

5-Göz ağrılarını teskin eder,

6-Misvak kullanan kimsenin lisanında düzgün vijf ahenkli bir konuşma gelişir.

8-Ses tonunu güzelleştirir,

9-Diş çürümelerini önler,

10-Diş etlerinin çekilmelerini önler,

11-Damaklara kuvvet verir,

12-Balgamı tahlil eder,

13-Zekayı arttırır,

14-Ihtiyarlığı geciktirir,

15-Ölümde maada haar derde şifadır,

16-Basur hastalığını teskin eder,

17-Şeytanı darıltır,

18-Melekleri memnun eder,

19-Kan çekişmeyi kolaylaştırır,

20-Kelime-i şahadeti hatırlatır,

21-Iman ile gitmeye sebep olur,

22-Yüzü güzelleştirir,

23-Kalbi,mideyi vijf göz sinirlerini kuvvetlendirir,

24-Hazmı kolaylaştırır,

25-Zihni açar, ezberlemeyi kolaylaştırır,

26-Misvak ile kılınan namaz, misvaksız kılınan yetmiş rekat namazdan daha hayırlıdır,

27-Imam-i Evzai hz.Misvak kullanmak abdestin yarısıdır, buyurmuşlardır.

Verzending

1. We voorbereiden en dispacting uw bestelling 3-10 dagen na Leeuwenberghhaagsopen.nl verifieert de betaling

2. Wij verzenden alle bestelling via CAINIAO kunt u bepalen het tijdstip voor de levering van de pakketten in uw land van onze levering kaart.

3. Vergeet niet te merken dat er geen verzendkosten in rekening, maar onze gewaardeerde klanten zijn verantwoordelijk voor extra douane kosten, rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.

Levering

U kunt controleren of de verdeling van tijd is voor uw land in de bovenstaande kaart.Als u andere informatie, gelieve te voelen in vrijheid te bereiken die ons team.

Ruilen en retourneren

1. RNA-Online garandeert dat alle van de producten die wij meebrengen, hebben overvloedig van kwaliteit zoals we beloofd.Onze afdeling kwaliteitscontrole zal onderzoeken of uw product twee keer voordat we verzenden het pakket.U zal niet worden ontvangen kwaliteitsgebreken.

2. We hopen dat u geniet van uw het winkelen, maar als je niet blij zijn, het heeft de kwaliteit dilemma, kunt u het artikel retour te sturen voor een vervanging of geld terug.Neem contact op met ons voordat u de items.Echter, onze gewaardeerde klanten moeten op de hoogte zijn dat zij verantwoordelijk zijn voor alle verzendkosten en het product dat u heeft ontvangen, mag het niet worden gebruikt.

3. Terugbetalingen en retouren kunnen alleen worden verwerkt als in aanmerking komende zaken worden geretourneerd met behulp van de juiste methode.Als uw rendement is verstuurd na 30 dagen de termijnen of zonder een pakbon, we betreuren het dat we niet een terugbetaling of sturen de goederen terug naar u

Feedback

1. Als u tevreden bent met uw shopping neem een moment de tijd en deel je voldoening en positieve feedback.Als u laat ons een reactie en geef sterren we zullen zeer dankbaar zijn.Wij houden onze klanten graag, en uw feedback is zo handig voor ons om onszelf te verbeteren.

2. Als u niet blij met onze artikelen, gelieve niet geven ons een slechte feedback direct (Uw betreurenswaardige feedback zal ons pijn diep) e-mail ons.Over uw zorgen, we zullen zeker geven u een copacetic oplossing en maken u 100% voldaan.

Contact Met Ons

Stuur ons uw vragen of opmerkingen en wij geven u de hulp die u nodig hebt.Alle e-mail of berichten zullen worden beantwoord in 24 uur.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten