Tags: sc1, broadlink pro rm4, asus geforce, mi stekkerdoos, wifi stekkerdoos mi, broadlink sensor, broadlink mp2, broadlink mp1, rm3, broadlink smart switch.

€21.53 €25.33
  • Op voorraad
  • l22015


  • Gyro: NO
  • Model Aantal: MP1-3K2U / MP2
  • Staat van de Montage: Klaar-om-te-Gaan
  • Merknaam: broadlink
  • Kenmerken: Afstandsbediening


Klik om te bekijken band Home slimme intelligente producten ↓

Sorry voor de moeite, de MP2 socket is momenteel alleen beschikbaar in het wit.Vanwege het huidige probleem van het materiaal van de behuizing van het product, de groene versie van MP2 was tijdelijk opgeroepen door de fabriek.Als u ervoor kiest om te kiezen voor een groene versie, wordt standaard het vervangen van de witte versie van MP2.

Opmerking: Het grootste verschil tussen MP2 en MP1-3k2u is dat

drie aansluitingen en drie Usb-sticks in MP2 kunnen niet afzonderlijk worden geregeld, alleen een sleutel kan worden geopend/gesloten,

maar drie stopcontacten en twee Usb-sticks van MP1-3k2u kan afzonderlijk worden geregeld.

DEEL 1 : MP1-3K2U introducation met Apart Regelbare WiFi Smart Socket

DEEL 2 : MP2 introducation met Generable Controleerbaar WiFi Smart Socket MP2 1 toegevoegd 2.1 EEN USB-interfaces te MP1 3 k2u om te voldoen aan het opladen eisen.Maar MP2 alleen kan ondersteunen generable controleerbaar WiFi smart socket, niet apart!Met Wi-Fi en mobiel internet, kunnen we in - /uitschakelen van elektronische apparaten op elk moment en overal.Het kan worden gebruikt in combinatie met bestaande Wi-Fi-routers en smartphones, Android of de iPhone.Meerdere timer taken en programma uw favoriete manier voor het automatiseren van uw apparaat.One-step setup, alleen bieden Wi-Fi-wachtwoord, zal het automatisch doen de rest voor u.MP2 1 toegevoegd 2.1 EEN USB-interfaces te MP1 3 k2u om te voldoen aan het opladen eisen.De USB-interface van MP2 is altijd ingeschakeld om de stroomtoevoer te waarborgen.MP2 kan niet alleen op afstand bedienen "e-control", maar ook is de nieuwste toepassing van "smart home center".MP2 heeft 26 timing van taken, waaronder 8 timing groepen, 16 timing groepen, 1 timing groep en 1 anti-diefstal groep.Opmerking: MP2, de USB-poort ondersteunt geen externe controle.De voeding van commissarissen is de Chinese standaard, en kan worden gebruikt met de Europese en Amerikaanse standaard 2-polige stekker en AU standaard 3-pin plug.Wi-Fi Energy Saver Power Strip met Afstandsbediening | 26 Sets Van Timing | 2.1 A USB-Poort van bescherming van het Milieu, eindigend apparaten stand-by uitschakelen een door een stand-by apparaat is te veel moeite?De doos kan een toets om te sluiten, de aansluiting van alle elektrische apparaten.U kunt het afsluiten van de macht door middel van uw mobiele telefoon op afstand te bedienen.Ook u kunt de timer instellen taak, automatisch afgesneden van de macht.Energie-besparing, het moet handig zijn.De afstandsbediening van uw apparaat door de APP, zolang er maar een 3G/4G/Wifi Timing schakelaar, energie-besparing Cyclus timing, beter zorg van uw huisdier functieschakelaar aquarium licht en zuurstof pomp, geven de vis van voldoende licht en zuurstof Steun slim snel opladen * OPMERKING: De USB-poort geen ondersteuning afstandsbediening Om het bereiken van de partitie controle, zelfs als de power-schakelaar op off, USB-aansluiting kunt u ook opladen Meerdere bescherming Onafhankelijke veiligheid deur | Buitenste schil 750 ℃ vlamvertragende L268mm x W48mm x H27.5mm Line Lengte: 1800mm Mobiele telefoon Opladen vragen lamp Oranje lampje: Opladen, Groen lampje: Opladen is voltooid

Beste koper, Tyson Buitenlandse Handel Inc.de Professional online winkels,groothandel en detailhandel verkoop van verschillende soorten Elektronische Producten gemaakt in China.We gaan ons best doen voor je.Ons doel is ons Best Doen om U te Dienen om Iedere Elektronische Producten die u nodig heeft.Wij beloven om het hoogste tarief van de hoeveelheid en de prijs.Eerlijk en de kwaliteit is onze business principe.Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij waarderen uw bedrijf.

Gelieve te betalen binnen 7 dagen na de bestelling.

Standaard Service is China post luchtpost of Hong Kong post luchtpost.

Versnelde Service is China post EMS.

Wij verzenden van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van feestdagen.Stuur ons een e-mail VOORDAT uw betaling als u deze wilt wijzigen afleveradres.

Standaard Dienst duurt ongeveer 18-25 werkdagen.Let op: deze dienst is NIET traceerbaar.

Versnelde Dienst duurt ongeveer 10-15 werkdagen.Het is traceerbaar door uw land postkantoor website Of China EMS website).

De levertijd tijdens de feestdagen (Kerst, Chinees nieuwjaar, etc) kan langer dan de gebruikelijke tijd.Voeg nog eens 5-10 dagen als een vertraging.

1. De invoerrechten van, de belastingen en de lasten zijn niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten.Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

1. De gebrekkige punten MOETEN aan ons te WORDEN gemeld binnen 7 dagen vanaf de datum van ontvangst.als de tijd meer dan 7 dagen,wordt het beschouwd als GEBRUIKT en zullen we NIET een terugbetaling of vervanging.

2. In het geval dat u hebt ontvangen van een verkeerde item Items moeten worden teruggestuurd in de originele en ongebruikte staat verkeren & moet ook worden in de originele doos en verpakking.

3. Na ontvangst geretourneerd pakket in de originele staat en verpakking, samen met alle onderdelen en accessoires.Wij zullen uw geld terug betaald vol.Nadat koper en verkoper de transactie annuleert op het Systeem.

1. Alle Items hangt, hebben 24 maand Produceren 's Garantie (met uitzondering van artikelen beschadigd of misbruikt worden na ontvangst) Accessoires komen met een Garantie van 3 Maanden.

2. Als sommige items gebeuren fout tijdens het gebruik, gelieve te vertellen ons de reden en het bewijs voor het bewijs is het een probleem.Dan sturen wij het nieuwe artikel naar u en stellen hoe het te repareren gratis.Verzendkosten dragen door zowel de verkoper en de koper in de helft.


Mustafa Kinav
2021-02-13
5/5
It's the right model. The product is highly recommended. *****

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten