Tags: swatter, bug killer, elektrische zapper, mug usb, de condensator van de resonante, insect killer usb, 3000v condensator, mug racket, killer pc, killer lamp mug.

€14.57 €19.68
 • Op voorraad
 • l22378


 • Power Source: ELEKTRISCHE
 • Het Laden Tijd: 4-6 uur
 • Met Batterijen: No
 • Nominale Spanning: 100-240V
 • Mesh Stijl: 2-Laag
 • Model Aantal: elektrische vlieg mug swatter
 • Totale Lengte: Andere
 • Maaswijdte: Andere
 • Kenmerk Van Het Product: Opladen via USB
 • Het Werk Voltage: 3000V
 • Materiaal: PP


Bullet Points: 1、Twee Toepassingen: De krachtige mug racket kan worden gebruikt voor het doden van muggen of als lamp.

2、Ronde Base: Met ronde voet en het opladen kabel, de mug swatter kan worden opgericht als een mosquito killer lamp.U kunt op de mosquito killer functie tijdens het opladen.

3、Dubbele Schakelaar Ontwerp: Zet de power-schakelaar om te doden van muggen, en druk vervolgens op de werk-knop.Dubbele bescherming, het voorkomen van familieleden of kinderen niet per ongeluk aan te raken.

4、Lange Uithoudingsvermogen: De mug racket heeft lange uithoudingsvermogen, veilig en duurzaam.Met lithium batterij 2000mAh, het is oplaadbaar, de oplaadtijd is ongeveer 6 uur.In de mug val van de modus kan gebruikt worden ongeveer 15 uur.

5、Anti-meerprijs voor de bescherming van de: Wanneer een volledig opgeladen is, is de mug swatter zal automatisch worden uitgeschakeld of het groene lampje brandt.

Kenmerken:

1.Handheld Design: De grote USB-oplaadbare mug swatter is LED mobiel mosquito killer.

2.Laag Geluidsniveau: Met 3000V high-voltage power grid, de mug racket heeft een laag geluidsniveau, voor comfortabel gebruik.Het maakt gebruik van licht om te val, het nabootsen van het menselijk lichaam verwarming technologie.

3.Drie Lagen van het Beschermende Net: De één seconde te elimineren van de resterende stroom technologie ter voorkoming van elektrische schokken.

4.Lange 365 Golflengte: Het blauwe licht van de lamp met een golflengte van 365 heeft een groot effect van het aantrekken van de muggen.

5.LED Verlichting: het Gebruik van licht aan te trekken muggen, is het makkelijker om te doden van muggen in de nacht.

Specificaties:

Maat: ongeveer 54*22 inch

Materiaal: HEUPEN, metalen gaas

Batterij capaciteit: 2000mAh

Opladen methode: USB (met gratis USB-kabel en base)

Uitgang voltage: 3000V

Oplaadtijd: 6 uur

Kan worden gebruikt zodra de volledige: 20 dagen (afhankelijk van het gebruik)

Spanning frequentie: 50hz-60hz

Paklijst:

1*Bug Zapper

1*Oplaadstation

1*USB-Kabel

1*Instructie

Opmerkingen:

1. Wanneer de elektrische mug swatter is werken, de metalen mesh oppervlak heeft een hoge spanning!Uit de buurt houden van kinderen en pas op voor de kinderen een elektrische schok.Raak de metalen mesh oppervlak met uw handen of met de hand-held metalen voorwerpen.De hoge spanning is gevaarlijk, let op de veiligheid!

2. Gebruik deze mug swatter op plaatsen waar ontvlambare gassen of explosieve stof kan bestaan, en niet vaak gebruik maken van metalen en andere geleidende objecten vonk op de metalen net.

3. Na gebruik is, drukt u op de power schakelaar in de UIT-positie.

4. Om ervoor te zorgen dat de levensduur van de batterij, als er geen duidelijk effect van het slaan muggen tijdens het gebruik, of de onderkant van de batterij-indicator knippert, betekent dit dat de batterij heeft in principe is gebruikt, stop dan met het gebruik en opladen in de tijd.

5. Als u niet gebruiken voor een lange tijd, laden elke drie maanden nadat het opladen duurt ongeveer 6 uur.

6. Veeg niet met natte handdoeken of spoel de muggen lijken op het netto oppervlak met water.U kunt gebruik maken van een lange-haar zachte borstel of tik een paar keer af te vallen. (Mug vuil kan leiden tot kortsluiting op de metalen mesh oppervlak en schade aan de elektrische mug swatter, dus verwijder het in de tijd)

7. Gelieve geen pat andere harde voorwerpen op of knijpt je op het mesh oppervlak van het product om te voorkomen dat de metalen mesh oppervlak.

8. Gelieve opereren in strikte overeenstemming met de instructies en voorzorgsmaatregelen.Niet uit elkaar halen zal.Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de nadelige gevolgen, veroorzaakt door illegale activiteiten.

1. WERELDWIJDE VERZENDING. (Met uitzondering van sommige landen en APO/FPO) 2. Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie. 3. We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw afleveradres in. 4. SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen. 6. Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen 60 dagen na betaling, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant! 6. Door de voorraad status en de tijd verschillen, zullen we ervoor kiest om het schip van uw item uit onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering.


Skynards Girl 1969
2020-12-21
5/5
High quality

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten