Tags: intercom motorcycl, armatuur helm headset, moto crosser, freedconn tcom, auto radar detector voor rusland, bluetooth intercom moto, mannen modulaire helm, freedconn tcom sc, FreedConn, v moto intercom.

€82.74 €107.45
 • Op voorraad
 • l22618


 • Externe Testen Certificering: ce
 • Item Hoogte: 1.5cm
 • Maximum Aantal Speakers: 2
 • Item Breedte: 3.2cm
 • Plug Type: EU Plug
 • Verbindingsmodus: Bluetooth
 • Van Toepassing Helm Type: Modulaire
 • Item Gewicht: 50g
 • Speciale Functies: fm-radio
 • Maximale Afstand Intercom: 500-1000m
 • Model Naam: T-COM
 • Item Type: Helm Headset
 • Item Lengte: 8cm
 • Voeding mode: Ingebouwde Batterij


Gratis verzending!!Bijgewerkte Versie !!2 STUKS Originele Bluetooth motorhelm Intercom Headset met FM Radio +Extra Zacht Oordopje

Weclomed een groothandel

Het is de nieuwste Zachte lijn,er is geen Harde stalen Ring in de lijn,

Het is goed om te skiën.

Belangrijkste kenmerken (1) Draadloze headset voor bluetooth inschakelen van de mobiele telefoon op een bereik van maximaal 10 meter.Bike-to-bike intercom voor ruiter& passagier of twee aparte motoren tot 800 Meter in een open Ruimte tot 10 uur gesprekstijd wanneer deze is aangesloten op de telefoon van de cel.Tot 6 uur gesprekstijd wanneer het gebruik van de intercom functie.Tot 300 uur stand-by (2) Bellen, oproepen beantwoorden, gesprek weigeren, gesprek op te hangen. (3) het Ontvangen van een mobiele telefoon bellen, wordt automatisch (4) kiezen het laatste nummer (5) Ondersteuning van audio-overdracht. (6) Genieten van de mobiele telefoon muziek via A2DP of sluit GPS (7) Controle van de de celtelefoon van muziek via AVRCP: voorwaarts, achterwaarts, afspelen, pauze (8) Automatische omschakeling tussen bluetooth mobiele telefoon, intercom, stereo muziek. (9) Met DSP echo-annulering en ruisonderdrukking technologie, kristalheldere stem van de kwaliteit is gegarandeerd in een hoge snelheid. (10) knopenlijst is water-proof en zon-bewijs, terwijl het ontwerp is duurzaam.

De Inter-Telefoon is de Bluetooth-Headset is ontworpen voor de motorrijder en passagier die wensen te beschikken over duidelijke en betrouwbare draadloze communicatie tijdens het rijden.Deze hoofdtelefoon is compatibel met Bluetooth-mobiele telefoons en kan worden aangepast aan een soort van helm voor motorrijders.

Dit apparaat maakt het mogelijk fietsers te ontvangen GPS-aanwijzingen, communiceren met de passagier op de achterbank, voor het voeren van gesprekken op hun mobiele telefoon en te luisteren naar de muziek of een MP3-speler.

Laatste maar niet de minste, het apparaat biedt biker-tobikerintercom communicatie.Deze hoofdtelefoon werkt met een Bluetooth uitgeruste mobiele telefoon.Ontworpen en gebouwd voor het Zware Prestaties.

De montage van de Inter-Telefoon 1. Neem uw Inter Headset en schuif het in de sleuven in de Headset-Clip Mount.Zorg ervoor dat het perfect uitgerust en is vergrendeld door te proberen om het uitpakken, naar boven te trekken. 2. Nu moet u de luidspreker en microfoon arm aan de binnenkant van de helm.Neem de Velcro pad waar de spreker zal zich hechten aan de test voor de beste positie om het te repareren.De Velcro Pad moet worden vastgesteld op de hoogte van je oor in de helmen oor zak.U moet de helm op een paar keer om het vinden van de optimale positie toe te passen op de pad.Wanneer de juiste positie is gevonden, verwijder de beschermende strip en het toepassen van de Velcro Pad. 3. Vervolgens neemt u de Oor Luidspreker en sluit het aan op de Velcro Pad.Voer de Microfoon Arm naar beneden, samen naar beneden waar uw mond zal worden.De microfoonarm is flexibel, u kunt deze dus het zit in de optimale positie in de voorkant van je mond.Sommige helmen hebben een afneembare bekleding; als u dat doet, is het raadzaam om de luidspreker en de microfoon onder de bekleding. 4. Let op het overeenkomen van de pinnen omhoog, sluit de Hoofdtelefoon aan op de Hoofdtelefoon Aansluiting.De stekker kan alleen worden ingevoegd in één positie. 5. Veilig aan het snoer van de Hoofdtelefoon Plug in de helm.Tuck een extra draad in de helm.Zorg ervoor dat slechts een paar centimeter van het koord komt.Je hebt met succes gemonteerd de Inter Telefoon.Het draaien van de eenheid in stand-by modus: Druk op en houd de kleine zwarte power-toets op het einde van het toestel.Na 3 seconden hoort u een Di" en het blauwe LED-lampje begint te knipperen.Het loslaten van de knop en het apparaat staat nu in de standby-modus.Uitschakelen van het apparaat: Druk op de kleine zwart / uit-knop 5 seconden ingedrukt of totdat u hoort 2 Di" tonen en de lichten doven.Te koppelen aan uw mobiele telefoon met Bluetooth: Wanneer het apparaat is uitgeschakeld, drukt u op en houd de kleine zwarte power-toets op het einde van het toestel.Houd de knop ingedrukt totdat u een RODE EN BLAUWE lampje knippert.Het duurt normaal gesproken ongeveer 5-8 seconden van af.Niet laten gaan wanneer zie je het blauwe licht.U hoort ook een DuDu" toon als het toestel schakelt over naar de koppelingsmodus.Op uw telefoon zoeken en proberen te koppelen aan het apparaat, als het apparaat knippert rood en blauw.Indien gevraagd de koppeling code 0000 in en moet u de telefoon instellen op het automatisch koppelen van het apparaat.

Koppelen 2 apparaten in de intercom-modus Wanneer beide apparaten zijn uitgeschakeld, drukt u op en houd de kleine zwarte power-knop op beide apparaten totdat beide eenheden knipperen rood/blauw herhaaldelijk.U moet houd de knop ingedrukt voor meer dan 6 seconden en dont laten gaan als je ziet het blauwe licht.Druk kort op de black power-knop op EEN van de twee apparaten en dit apparaat zal zoeken en auto-pair naar de andere in de intercom-modus.Een live-gesprek worden gestart.Als dit niet lukt, probeer het opnieuw het waarborgen van zowel de rode/blauwe lampjes geïnitieerd en tegelijkertijd dicht bij elkaar.Ook ervoor dat alle andere Bluetooth-apparaten zijn uitgeschakeld.Wanneer gekoppeld, hoeft u niet in te gaan op de pairing-modus weer.In de toekomst hoeft u alleen in te gaan op stand-by staat (blauw licht knipperen) op beide eenheden en druk op de knop op een van de apparaten.Koppel 3 apparaten in de intercom-modus Volg de bovenstaande procedure voor elke combinatie van de drie eenheden. (A-B, B-C, A-C).Zorgen voor de derde unit is uitgeschakeld wanneer de koppeling van de twee andere apparaten.Slechts 1 verbinding kan worden leven in een tijd.Als de koppeling is gelukt de verbindingen uitgeschakeld kan worden door beëindiging van alle live-gesprek en terug te keren naar stand-by.Vanuit stand-by druk op de power/intercom toets 1 tijd voor een van de koppelingen te worden genoemd, of 2 keer voor de andere paren genoemd te worden.De koppeling met 1 of 2 drukt, zal afhangen van de volgorde waarin u de gekoppelde 3 helmen, maar zodra de koppeling van de relevante koppelingen behouden van het nummer.ik.e.A druk op de power/intercom-knop 1 keer te bellen B en 2 keer bellen C. B druk op de knop 1 keer te bellen C en 2 keer bellen A. C druk op de knop 1 keer bellen en Een 2 keer te bellen C.


Maheshchaudhari22
2020-11-04
5/5
It came really fast

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten