Tags: muizen zonne-afstotende, digoo ultrasone animal repeller, air cat repeller, amazon ultrasone animal repeller, duif zonne-afstotende, kat af te weren, kat spray repeller, dazer hond repeller, het afstoten van ultrasone, tuin solar animal repeller ultrasone.

€14.08 €20.10
  • Op voorraad
  • l331


  • Nominale Spanning: GEEN
  • Set Type: No
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Waterafstotend Type: Ultrasone Ongedierte Repellers
  • Type Plaag: Slangen


Zonne-Ultrasone Kat Hond Animal Repeller Pest Vogels Afschrikkende Anti Insect Vliegen Mol Rat, Muis Knaagdieren Slang Afstotend

Specificatie:

Materiaal: ABS, aluminium legering

Grootte van het Product: 38.5*9.5*6.4 cm/15.16*3.74*2.52"

Het werk principe:

Dit product keurt de infrarood detectie principe, wanneer het detecteert het dier, zendt ultrasone golven, en de LED knippert sterk rijden van het dier.Het kan u helpen weg te blijven van dierlijke intimidatie, waardoor de bescherming van uw binnenplaats, tuin, enz.Dit product alleen afstoot dieren, bevat geen chemicaliën, en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.

Product beschrijving:

1. Er zijn 2 knoppen aan te passen:

-Knop "Gevoeligheid" (rechts): U kunt de gevoeligheid van het product en de drive dieren meer in het bijzonder.Draai de knop rechtsom, het detectie bereik zal toenemen.

-Knop "Frequentie" (links): wordt gebruikt voor het aanpassen van de controlefrequentie.Draai de knop rechtsom om de frequentie te verhogen.

2. De knop "Frequentie" werkt als volgt:

-0: Uit

-1: 13KHZ-20KHZ kan rijden muizen, ratten, nertsen en andere dieren

-2: 18 KHZ-25KHZ kan rijden katten, honden, vossen en andere dieren

-3: 23KHZ-35KHZ kan rijden herten, vogels, apen en andere dieren

-4: Sterke LED-flitser kan rijden wasberen, wilde zwijnen, nertsen en andere dieren

-5: Alle functies werken op dezelfde tijd, volledig wave band te rijden, dieren en sterke LED knippert

3. Effectief bereik: minimaal 5-6 meter, maximaal 8-10 meter, hoek van 120 graden.Het hangt af van de grootte van het dier.Hoe groter het dier, hoe verder van de detectieafstand.

4. Het product bevat een 3,7 V 1200mAh lithium batterij en USB-kabel.In het geval van lange termijn regenachtig weer kunt u ook gebruik maken van een extra DC-adapter voor het opladen van de batterij.

Installatie Opmerkingen:

1. Plaats het product in het gebied dat beschermd moet worden (zoals tuinen, binnenplaatsen, enz.).

2. Kies een geschikte positie om ervoor te zorgen dat de top zonnepaneel kunnen opvangen van zonne-energie aan het maximum.

3. Als u de grond staaf van het product zorgvuldig en in de bodem.Het wordt aanbevolen om een gat te graven in de grond voor het plaatsen van het product zorgvuldig om te voorkomen dat het product van de schade.

4. Het product kan worden ingevoegd in de bodem, opgehangen aan een muur of boom, of in andere platte locaties.

Over de batterij:

1. Als de batterij niet gedurende een lange tijd gebruikt, kan de batterij leeg zijn.Het wordt aanbevolen om de batterij volledig is opgeladen 3-5 keer voordat het kan normaal gebruikt worden.

2. Nadat de batterij is gebruikt voor een bepaalde periode van tijd, zijn leven zal veranderen en het zal volledig worden opgeladen snel.Vervang de batterij in deze tijd.

Opmerking:

Door de verschillende monitoren en licht effect, de werkelijke kleur van het artikel kan enigszins verschillen van de kleuren getoond op de foto ' s.Dank u!

Laat 1-3mm meten afwijking door handmatige meting.

1 X Muis Repeller

1 X USB-oplaadkabel

1 X Handleiding


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten