Tags: ring retarder, yutong, bus yutong, hoger, rem, auto reparatie, buse, navulbare spray rem, motor rem passat, bus hoger, bus metalen speelgoed.

€15.37 €21.95
  • Op voorraad
  • l594


  • Model Aantal: Bus onderdelen TELMA Taylor code retarder handvat schakelaar JL200302
  • Materiaal: Bus onderdelen van het remsysteem Telma retarder handvat schakelaar JL200302


GRATIS VERZENDING Bus onderdelen retarder handvat schakelaar JL200302 vier versnellingen voor Yutong Kinglong bus Retarder Handvat Handleiding Trek Schakelaar Rechte Greep JL200302

Beste Klanten,

Bedankt voor uw aandacht!

Hier zijn een aantal punten die wij nodig hebben om u te tonen voordat u de bestellingen:

1 .China Post is goedkoper, maar duurt zo ' n lange tijd, soms zelfs maanden.Daarom, probeer om te gebruik DHL of Fedex als u het onderdeel dringend.

2 .Sinds de bijzondere producten die wij verkopen, het is niet makkelijk voor sommige mensen om te bevestigen dat onderdeel is geschikt.

Over de levering

1. Als u in Brazilië, Argentinië , Chili, Turkije, kunt u uw CNPJ / CPF / BTW-nummer, indien verzenden via DHL/Fedex/UPS/TNT, of wij zullen u de verzendkosten manier om EMS zonder te informeren.

2. Als u in Rusland , gelieve uw volledige naam in .

3. Via DHL/Fedex/UPS/TNT, zal er een toeslag van $45, als uw adres van de remote , zullen wij chang het EMS als u niet betalen van het externe adres extra kosten. (China Post Air Parcel als er geen EMS naar uw land )

4. We promiss de items zijn dezelfde als beschreven, maar we hebben het recht om de neutrale verpakking zonder logo, dat kan anders zijn als het lijkt op de foto ' s.Of er is sprake van een hoge BELASTING die u moet betalen.

5. Als het pakket is mislukt geleverd omdat het verkeerd is of ontbreekt de noodzakelijke informatie over de verzending, of je het niet doen van de douane-inklaring, zullen wij geen enkele verantwoordelijkheid draagt.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten